sâmbătă, 1 mai 2010

CSM Sibiu- CFR CSU Brasov- spectacol total


Partida dintre CSM Sibiu si CFR CSU Brasov se anunta una spectaculoasa. In toate partidele disputate pana acum spectatorii au avut parte de meciuri frumoase, cu multe incercari si cu suspans.

Meciul de azi a continuat traditia meciurilor-spectacol intre cele doua echipe. Prima repriza a apartinut in intregime sibienilor, care si-au adjudecat-o cu scorul de 25-6. Pentru sibieni au marcat Claudiu Mitocaru, Ionut Arion si Florin Troanca in urma unor actiuni spectaculoase in jocul deschis. Precizia si daruirea inaintasilor in faza de aparare a oferit baloane curate pentru periculoasele sarje ale treisferturilor. Claudiu Arion a mai marcat doua lovituri de pedeapsa, iar brasovenii au ripostat printr-o lovitura de pedeapsa si un frumos drop-gol.

Inceputul reprizei a doua parea ca va aduce o victorie linistita sibienilor, dupa ce Mitocaru a marcat cea de-a patra incercare pentru CSM sibiu. Dar consistenta bancii de rezerva brasovene a fost net superioara celei sibiene. Timp de treizeci de minute jocul a curs intr-o singura directie, spre terenul de tinta al CSM Sibiu. Jocul consistent pe inaintare al brasovenilor le-a oferit acestora oportunitatea de a inscrie patru incercari. Molul brasovean a functionat perfect, si la capatul unui meci plin de suspans oaspetii au egalat in minutul 79: 30-30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate