marți, 7 septembrie 2010

CSM Sibiu- CSS Siromex Baia Mare 10-39

Sambata a avut loc ultimul meci al echipei de rugby CSM Sibiu in editia de campionat 2010.
CSM Sibiu a intalnit liderul grupei, CSS2 Siromex Baia Mare. Echipa maramureseana venea la Sibiu pentru a castiga si a-si asigura locul I in grupa vest a Diviziei A.

In prima jumatate a partidei jucatorii de la CSS2 Siromex si-au impus jocul si au reusit sa marcheze 18 puncte. Sibienii au dat o replica plina de curaj si ambitie, dar diferenta dintre cele doua echipe a fost evidenta. Cu toate acestea echipa sibiana a ratat de putin cateva buna ocazii de a inscrie.

Repriza a doua a fost una mai echilibrata, maramuresenii fiind siguri de ocuparea locului I. Sibienii au efectuat schimbari inspirate, au continuat sa joace fara trac in fata unei echipe net superioare ca si experienta si pregatire. Astfel ei au reusit sa marcheze 10 puncte in repriza secunda. Pe fondul unui joc deschis si spectaculos, maramuresenii au marcat si ei inca 21 de puncte.

Chiar daca diferenta de scor este una mare, jocul a fost un joc agreabil si spectaculos.

CSM Sibiu termina grupa pe locul III, cu 5 victorii, un meci egal si 6 infrangeri. Echipa sibiana a reusit sa obtina punctul bonus ofensiv la viecare victorie, ceea ce inseamna ca a marcat minim patru incercari. Suporterii sibieni au fost rasplatiti din plin pentru prezenta la meciuri. Echipa noastra a marcat 37 de incercari in cele 6 meciuri jucate la domiciliu. Lipsa omogenitatii a fost insa punctul slab al echipei noastre. Datorita faptului ca jucatorii sibieni sunt toti amatori, ei nu se antreneaza impreuna in mod constant in functie de programul profesional al fiecaruia. Apararea - fiind un moment al jocului care necesita o pregatire tactica si tehnica de grup- a avut de suferit din aceasta cauza. CSM sibiu are insa o echipa de perspectiva, media de varsta fiind in acest moment sub 20 de ani.

In asteptarea stabilirii programului Cupei Romaniei, sibienii vor continua antrenamentele si vor juca mai multe partide amicale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate