sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Stade Francais - Bucharest Wolves 49-3



In etapa a doua a editiei 2011-2012 a Amlin Challenge Cup, Stade Francais a invins net selectionata divizionara Lupii Bucuresti.

Diferenta a fost facuta in prima repriza, cand inaintarea francezilor a fost vioara intai. Lipsiti de baloane curate, troacarii romani au fost nevoiti sa joace retragandu-se sau folosind deja obositorul (pentru spectatori) "inalta si dupa ea". La fel s-a intamplat si in faza de aparare, cand francezii au avansat mereu gratie pachetului de inaintare care ori oferea baloane lansate liniei de treisferturi, ori avansa printr-un joc grupat penetrant. La pauza scorul era de 35-3, echipa pariziana avand asigurat bonusul ofensiv. 

De la vestiare s-a intors o echipa romana mai motivata, care a jucat mai mult la mana si care a reusit sa echilibreze disputa pe inaintare. Lupii au fost chiar la un pas de a marca o incercare la jumatatea reprizei secunde la capatul unei actiuni frumoase, cu multe faze de joc la care au contribuit atat inaintasii cat si treisferturile. Jocul bun al romanilor a impiedicat echipa franceza sa practice jocul ofensiv din prima repriza. Astfel, scorul reprizei secunde a fost doar 14-0 pentru parizieni. Incercarile echipei franceze din repriza secunda au venit tocmai pe fondul lipsei de unitate si automatisme a blocului defensiv roman, ceea ce este de inteles avand in vedere ca "Lupii" sunt o selectionata care se pregateste putin timp inaintea partidelor, iar Stade Francais o echipa in care valori precum Fillol, Bonfils, Rabadan, Kelleher etc se antreneaza impreuna zi de zi.

Urmatoare partida a "Lupilor" in Challenge Cup se va disputa pe 11 decemrie pe Stadionul National Arcul de Triumf. Atunci romanii vor de piept cu cea de-a doua favorita a grupei, Worchester Warriors.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate