sâmbătă, 3 decembrie 2011

Timisoara a castigat Cupa Romaniei

In finala Cupei Romaniei, jucata astazi la Alba Iulia, CSM UV Timisoara s-a impus categoric in fata CSM Stiinta Baia Mare.



Prima repriza a pus fata in fata ratiunea baimarenilor cu curajul timisorenilor. Curajul a fost rasplatit prin 3 incercari spectaculoase: prima incercare la capatul unei actiuni colective de 95 de metri, a doua - de "doar" 60 de metri- la capatul unei superbe faze de contraatac a lui Makepelu si a treia printr-o interceptie a lui Lemnaru. Timisoara s-a impus in prima repriza cu 24-3, la incercarile mai sus amintite adaugandu-se transformarile lui Calafeteanu: 3 transformari de incercare si o lovitura de pedeapsa. Maramuresenii au fost totusi cei care au deschis scorul dintr-o lovitura de pedeapsa.



In repriza secunda banatenii au controlat avantajul obtinut in prima parte a jocului. Dupa ce au reusit o incercare prin Calafeteanu, timisorenii au jucat sigur, incercand sa tina balonul cat mai departe de propriul teren de tinta. Baimarenii au reusit totusi o incercare la capatul unei actiuni colective, dar o noua lovitura de pedeapsa a lui Calafeteanu a inchis definitiv meciul.



Scorul final a fost de 32-10 pentru Timisoara

Felicitari celor doua echipe pentru un superb spectacol rugbystic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate