marți, 22 ianuarie 2013

Lupii la sfarsit de sezon-bilant de suporter



Bucharest Wolves- Lupii Bucuresti si-au incheiat sezonul 2012-2013, un parcurs presarat cu victorii, infrangeri, suspans, bucurii si regrete.
Privind strict linia clasamentului, trebuie remarcate cele doua victorii: cu Calvisano victorie cu punct bonus, dar mai ales cea cu Agen, o partida castigata la mare lupta, in ultimele momente ale jocului.

Ar mai fi de apreciat numarul de spectatori pe care Lupii i-a adus pe stadioane in ciuda vremii neprielnice, in jur de 18.000 in cele sase meciuri. Acest lucru arata atat interesul bucurestenilor pentru rugby si sustinerea lor fata de Lupi, cat si interesul spectatorilor straini pentru echipa noastra.

Pe plan sportiv, anticamera echipei nationale si-a deschis portile in acest sezon pentru cativa noi jucatori. Evolutiile lor dau incredere in viitor si sperante pentru echipa nationala. Datorita (si) evolutiilor bune din Amlin Challenge Cup, Horatiu Pungea (RCM Timisoara), Andrei Filip (CSM Bucuresti),Grigoras Diaconescu (CSA Steaua), Romulus Boar (U Cluj) au primit primul lor tricou cu frunza de stejar (la rugby in XV- seniori) in meciul impotriva Japoniei.


Grigoras Diaconescu deschide pentru Lupi

6 meciuri, doua victorii, una cu punct bonus, patru jucatori promovati (pana acum) la echipa nationala, o medie de 3000 de spectatori pe meci, 11 incercari marcate pe "Arcul de Triumf", reprezinta un bilant pozitiv pentru Lupi in acest sezon.

Felicitari si... ne vedem in toamna!


Surse: www.frr.ro , ERC Amlin Challenge Cup


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate