luni, 9 noiembrie 2009

CSM Sibiu- CFR Brasov 32-22

Spectatorii prezenti sambata in tribuna stadionului de rugby din Valea Aurie au avut parte de un spectacol total: incercari, lovituri de pedeapsa, atacuri cu inaintarea si treisferturile si suspans.
Echipa brasoveana in crestere de forma fata de cea pe care sibienii au intalnit-o in meciul tur a inceput mai bine partida, insa sibienii au intrat repede in joc si au reusit sa se impuna. La pauza, Sibiul conducea cu 22-8. Toata lumea se astepta la o victorie la scor, la fel ca in meciul cu Alba Iulia.
In repriza a doua, experienta de joc in Divizia Nationala si jocul inteligent pe inaintare al brasovenilor a tintuit echipa sibiana in propriul teren. Din nou apararea pe inaintare a sibienilor a dat dovada de mult curaj, daruire si inteligenta. In ciuda dominarii teritoriale a brasovenilor scorul a ramas mereu in avantajul sibienilor, chiar daca Brasovul s-a apropiat la doar trei puncte (min.65 25-22). Inaintasii au fost sustinuti de o aparare agresiva si tenace a treisferturilor. La una din rarele actiuni ale treisferturilor brasovene, in ultima actiune a meciului, sibienii au reusit intreceptia si au marcat incercarea care le aduce si punctul bonus in clasament.

Pentru CSM Sibiu au marcat: Mitocaru-2, Enacica si Giurgiu cate o incercare, Claudiu Arion 2 transformari si o lovitura de pedeapsa si Radu Amarie o transformare si o lovitura de pedeapsa.

CSM Sibiu: Padureanu, Bors, Dragomir, Enacica, Banciu, Minduc, Platon, Troanca, Arion Claudiu, Amarie, Mitocaru, Nedelcu, Giurgiu, Raulea, Arion Ionut, Tint, Vingarzan, Butnaru, Hornet, Ilie, Mora, Barbu, Schuller.

Florin Troanca, antrenor CSM Sibiu: " A fost un meci greu, foarte greu. Stiam ca Brasovul are o echipa buna. Ei au confirmat cresterea de forma prin ultimele doua rezultate: egal la Targoviste si victoria clara in fata CSU Alba Iulia. Apararea a fost foarte buna. Deocamdata mai avem de lucru in fazele fixe: gramada si margine."

Calin Fugigi, antrenor CSM Sibiu: " De data aceasta, cu un efectiv complet am reusit sa rezistam atacurilor pe inaintare ale adversarilor. Curajul si daruirea inaintasilor a fost completat azi si de banca de rezerve , ceea ce ne-a lipsit la Targoviste. Treisferturile si-au facut treaba cu brio; cred ca avem cea mai buna linie de treisferturi din grupa."

Horia Stoica, responsabil comunicare: "Calificare in optimile Cupei? Ar fi frumos... Noi nu ne-am propus pentru acest sezon decat sa jucam si sa facem o evaluare a lotului, pentru a pregati campionatul care va incepe in primavara . Nu ne gandim la asta, vrem doar sa terminam sezonul cu o victorie si un joc bun sambata la Alba Iulia. Prin jocul rezultatelor am putea castiga grupa; asta ar fi un cadou frumos pe care baietii si l-ar face."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate