luni, 12 aprilie 2010


Spectatorii de pe terenul de rugby din Brasov au avut parte de un meci care si-a tinut toate promisiunile, spectacolul fiind prezent pe toata durata partidei. Echipa sibiana s-a prezentat fara mai multi titulari, absenti din motive profesionale. S-au inscris cinci incercari, trei lovituri de pedeapsa si un dropgol. Echipa Brasovului, mai pragmatica si-a adjudecat net prima repriza, cu scorul de 19-0. In repriza a doua sibienii si-au demonstrat forta ofensiva si au reusit doua incercari, prin Mitocaru si Ionut Arion, si o transformare prin Claudiu Arion. Brasovenii au reusit si ei doua incercari transformate, astfel incat scorul final a fost de 33-12.

La sfarsitul meciului, jucatorii celor doua echipe au facut impreuna o fotografie pentru a-si arata sustinerea fata de Alexandru Bogdan Gradinaru, tinarul rugbyst al lui CSU Arad paralizat in urma unui accident stupid in timpul meciului de campionat dintre Arad si Baia Mare.

Horia Stoica, responsabil comunicare CSM Sibiu rugby: "Din pacate, am jucat fara patru titulari, iar pe foaia de joc am avut doar 19 jucatori din 22. Unii dintre baieti muncesc si in week-end. Pe de alta parte, aceasta situatie a dat mai mult timp de joc tinerilor care cresc. Fiecare meci jucat, chiar si unul pierdut ii ajuta sa creasca in valoare si in experienta."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate