vineri, 3 februarie 2012

RBS 6 Nations la TV in Romania

Maine incepe editia 2012 a Turneului celor 6 natiuni.

In deschiderea turneului din acest an, Italia va infrunta la Paris echipa Frantei. Finalistii mondiali sunt favoriti pentru acest meci, chiar daca italienii progreseaza de la an la an. Schimbarile facute atat in stafful Frantei cat si in cel al Italiei par a anula rezultatele trecute si in primul rand victoria din 2011 a italienilor.

Cel de-al doilea meci al zilei de sambata va pune fata in fata Scotia si Anglia pe miticul stadion Murrayfield. La Cupa Mondiala la Auckland jucatorii ciulinului au fost invinsi cu greu de reprezentantii trandafirului, 16-12. In turneul celor 6 natiuni, pe Twickenham englezii s-au impus anul trecut cu 22-16. Sa fie anul acesta unul al revansei pentru scotieni?

Ultimul meci al primei runde din 6 Nations 2012 se anunta si cel mai spectaculos: Irlanda- Tara Galilor pe Aviva Stadium din Dublin. Anul trecut galezii au castigat meciul din 6 Nations dupa o incercare mult contestata si disputata, dar s-au impus fara dubii in sferturile Cupei Mondiale. La irlandezi capitanul O'Driscoll va fi inlocuit cu Fergus Mc Fadden, colegul de club al lui D'Arcy, iar O'Gara va sta pe margine, postul de mijlocas la deschidere luandu-l Sexton. Capitan va fi Paul O'Connell.

Vezi aici lipsa de fair-play a galezilor in victoria din RBS 6 Nations 2011

Meciurile vor fi transmise in direct de Dolce Sport dupa urmatorul program:

Sambata:

16h30 Franta- Italia
19h00 Scotia-Anglia


Duminica:

17h00 Irlanda- Tara Galilor

Surse:

http://www.rbs6nations.com
frr.ro
http://www.dolce-sport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate