luni, 25 februarie 2013

ENC: Georgia si Romania neinvinse

Dupa etapa a treia a European Nations Cup doar doua echipe au ramas neinvinse. Este vorba de Georgia si de Romania.



 
Rusia a intalnit Georgia la Soci. Rusii aveau nevoie de victorie pentru a spera o clasare onorabila in clasamentul intermediar de la sfarsitul sezonului 2013. Georgienii vor sa isi asigure calificarea la Cupa Mondiala cat mai rapid, si au mers in Rusia cu un singur obiectiv, victoria. Dupa un meci mai echilibrat decat o arata scorul, Lelos s-au impus in fata Ursilor cu 23-9. Cu cateva minute inainte de final rusii erau la doar 7 puncte in spatele georgienilor, insa o incercare venita pe sfarsitul partidei a privat echipa rusa de bonusul defensiv.

In Portugalia, belgienii au condus din nou la pauza, la fel ca si in meciul cu Georgia si cel cu Spania. Totusi mai experimentata echipa portugheza a intors rezutatul prin doua incercari ale lui Goncalvo Foro. Scor final 18-12 si Belgia mai aduna un punct bonus.
 
Spania spera sa invinga din nou echipa Romaniei. Nu a fost sa fie asa, in ciuda vremii nepotrivite romanii aratand un joc curajos, alternand momentele forte ale jocului pe inaintare cu momente foarte bune ale liniei de treisferturi. La capatul unui meci dominat clar de romani, echipa noastra s-a impus cu 25-15, chiar daca spaniolii au reusit doua incercari in repriza secunda.
 
Georgia si Romania se afla la egalitate pe primul loc un clasament, meciul din 16 martie devenind astfel o veritabila finala a sezonului 2013. Pe locul trei se plaseaza echipa Portugaliei cu 5 puncte, urmata de Belgia si Rusia cu cate 4 puncte, iar clasamentul este inchis de Spania cu doar 3 puncte la activ, bonusul defensiv din Rusia si egalul din Belgia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate