marți, 3 noiembrie 2009

CSS Soimii Sibiu confirma. CSS Soimii Sibiu- Viitorul Cluj 36-5

CSS Soimii Sibiu confirma forma buna a acestui inceput de sezon.

Sibienii au inceput meciul ca favoriti. Ei se aflau pe locul I al grupei Transilvania din Campionatul National de Juniori "-18" ani. In plus, au vrut sa demonstreze ca infrangerea din etapa trecuta cu Baia Mare a fost doar un accident.

Sibienii au castigat detasat, obtinand si bonusul ofensiv (4 incercari marcate sau mai mult) datorita celor 5 incercari marcate de: Cocosila, Stefanel, Popa, Barculet, Belea si Paul. Barculet si-a trecut in cont si trei transformari. Eficienta din atac a fost completata de o aparare curajoasa, astfel incat clujenii nu au reusit sa culce balonul decat o data in terenul de tinta al sibienilor.

CSS SOIMII: Paul, Bobolot, Muntean, Nemesniciuc, Neamtu, Filip, Avram, Belea, Stefanel, Petrescu, Poplacean, Ungureanu, Mihu, Cocosila, Barculet, Natea, Macrea, Bartos, Lodea, Halmaghi, Troanca, Gilea, Popa.

Calin Fugigi, antrenor CSS Soimii Sibiu: "Infrangerea de saptamana trecuta i-a motivat pe jucatori. Grupul a fost mai unit si mai eficient. Meciul a fost unul frumos, barbatesc."

Florin Troanca, antrenor CSS Soimii Sibiu: "In efectiv complet suntem o echipa destul de buna. Jucatorii care au participat la trialul in vederea echipei nationale au revenit cu un plus de dorinta pe care au transmis-o coechipierilor."

In momentul de fata CSS Soimii Sibiu se afla pe primul loc al clasamentului, cu trei victorii (toate cu punct bonus ofensiv) si o infrangere (punct bonus defensiv- infrangere la mai putin de 7 puncte).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate