marți, 3 noiembrie 2009

CS Arsenal Targoviste- CSM Sibiu 11-6

Meciul cu echipa din Targoviste a fost un meci frumos, curat si echilibrat.

Sibienii au inceput partida cu un enorm handicap, absenta rezervelor in linia I. De fapt, foaia de joc a sibienilor a cuprins doar trei rezerve. Aceasta situatie era oarecum previzibila, avand in vedere deplasarea lunga si situatia profesionala a rugbystilor sibieni. Majoritatea dintre ei lucreaza si toti sunt rugbysti amatori si nu au putut sa sacrifice o zi de munca pentru acest meci.

In prima repriza, CSM Sibiu s-a vazut nevoita sa joace cu doar doi jucatori de linia I, in urma unei accidentari. Cu toate acestea, scorul la pauza era de 3-3. Sibienii au inscris prin Claudiu Arion dintr-o lovitura de pedeapsa.

In partea a doua, targovistenii au schimbat toata linia I si au aplicat o tactica foarte eficienta, jocul exclusiv pe inaintare. Sibienii au replicat curajos printr-o aparare exacta pe inaintare si prin sarje periculoase pe linia de treisferturi. Din pacate, greselile de tehnica individuala i-au impiedicat pe sibieni sa inscrie in cateva randuri. Totusi, acestia au mai punctat o data prin Claudiu Arion, tot dintr-o lovitura de pedeapsa. in schimb, targovistenii au marcat o incercare dupa o frumoasa actiune colectiva si o lovitura de pedeapsa.

La fel ca in meciul tur, targovistenii au dat dovada de mai mult realism in terenul advers si s-au impus cu 11-6.

Florin Troanca, antrenor CSM Sibiu: "Asta e... stiam de la inceput ca aceasta deplasare va fi dificila, atat din cauza situatiei profesionale a jucatorilor nostri, cat si datorita adversarului- cel mai valoros din grupa noastra. Nu avem regrete, fiecare jucator a dat tot ce a putut in acest meci."

Calin Fugigi, antrenor CSM Sibiu: "Desi rezultatul nu este important, o victorie aici ar fi confirmat si in clasament cresterea nivelului nostru de joc. Am vazut din minutul 60 ca am fi avut nevoie de sange proaspat pe teren, dar din pacate nu am avut destui inlocuitori. Chiar daca baietii au castigat mult din punct de vedere fizic, tehnic si tactic, mai avem inca de lucru. Cateva greseli tehnice ne-au impiedicat sa echilibram rezultatul."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate