sâmbătă, 27 martie 2010

Sarbatoare rugbystica la Sibiu


CSM Sibiu- CSU Alba Iulia 78-5
CSM Sibiu a sustinut primul meci pe teren proriu din editia de campionat 2010 in compania CSU Aba Iulia. Profitand de vremea frumoasa, peste 150 de spectatori au venit sa asiste la un adevarat spectacol rugbystic. Spectatorii au profitat din plin de spectacol : incercari de peste 80 de metri, actiuni spectaculoase, atacuri ale sibienilor din aproape orice pozitie, transformari din pozitii dificile.
Singurul lucru care a lipsit a fost suspansul. In minutul 1, Giurgiu a deschis scorul pentru CSM Sibiu, eliminand orice dubiu in privinta echipei invingatoare. Sibienii au jucat frumos, alternand jocul pe inaintare cu faze cursive pe treisferturi. Astfel, la pauza rezultatul a fost de 33-0, sibienii reusind sa inscrie 5 incercari din care 4 transformate.
In fata unei tinerei echipe din Alba Iulia, si cu punctul bonus ofensiv castigat inca de la pauza, sibienii au oferit spectacol spectatorilor din tribune si in repriza secunda. Atacand din orice pozitie, rugbystii de la CSM Sibiu au mai reusit sa inscrie inca 7 incercari, din care au transformat 5.

CSM Sibiu : Butnaru, Muntean, Dragomir, Banciu, Flesariu, Manduc, Platon Troanca, Arion Claudiu, Amarie, Mitocaru, Nedelcu, Raulea, Giurgiu, Arion Ionut.
Rezerve : Bors, Dragomir Dan, Tint, Vingarzan, Craciun Virgil, Craciun Vasile, Hornet

Marcatori :
incercari : Raulea 4, Mitocaru 3, Banciu, Amarie, Giurgiu, Manduc, Arion Ionut
transformari : Arion Claudiu

Un comentariu:

  1. Imi pare rau ca nu am ajuns la meci. Chiar merita!
    Poate la meciul cu Baia Mare...
    Succes baieti!

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate