miercuri, 21 aprilie 2010

Liderul s-a impiedicat la Sibiu

Duminica, pe terenul din Valea Aurie circa 200 de spectatori au venit sa urmareasca evolutia echipei locale contra liderului neinvins al grupei, CSS2 Siromex Baia Mare.

Sibienii au intrat foarte bine in meci si in primul minut Marian Giurgiu a reusit o interceptie si nu s-a mai oprit pana in terenul de tinta advers. O incercare de 95 de metri, netransformata da Claudiu Arion. Dupa doar cateva minute Giurgiu a reusit dubla, scorul devenind astfel 10-0. O interceptia a lui Claudiu Mitocaru la centrul terenului a adus al treilea eseu pentru sibieni, iar Claudiu arion a transformat usor incercarea la centru. Pe sfarsitul reprizei, sibienii s-au relaxat, iar baimarenii au inscris o incercare. La pauza scorul era de 17-7 pentru CSM Sibiu.

Repriza a doua a fopst mai echilibrata, apararile celor doua echipe fiind mai vigilente. Inafara incercarii din debutul reprizei, sibienii nu au mai reusit sa adca puncte pe tabela de marcaj. Apararea baimarenilor a functionat foarte bine in partea a doua a meciului. Sibienii au gresit si ei o data in repriza secunda, iar CSS2 Siromex a inscris din nou. Scorul reprizei: 7-7.

Dupa un meci barbatesc, in care apararea a fost cheia succesului, CSM sibiu si-a adjudecat victoria, obtinand si bonusul ofensiv.

Jucatorii sibieni au dedicat aceasta victorie spectatorilor si suporterilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate