duminică, 4 aprilie 2010

Victorie de Paste: CSM Sibiu-Quimic Barcelona 52-14


In acest week-end de sarbatoare iubitorii rugbyului din Sibiu au primit cadou primul meci international al noii echipe a Sibiului. CSM Sibiu a disputat un meci amical impotriva spaniolilor de la Quimic Barcelona. Barcelonezii veneau la Sibiu dupa ce au oferit o replica fumoasa Universitatii Cluj. Meciul s-a disputat sub semnul fair-playului, chiar daca jocul a fost unul barbatesc. Spaniolii au inceput mai bine jocul si au reusit chiar sa deschida scorul, dar sibienii au reusit un final de repriza mai bun si au terminat repriza in avantaj 17-7. Quimic Barcelona s-a dovedit a fi o echipa bine organizata, care a pus probleme unei echipe sibiene venita din vacanta de Pasti. In repriza a doua insa, echipa spaniola a acuzat oboseala unui drum de 3000 km si a meciului de la Cluj, iar Sibiul si-a marit avantajul. Antrenorii Troanca si Fugigi au avut astfel posibilitatea sa ruleze intreg efectivul disponibil, chiar si juniori care vor face pasul spre echipa mare de la anul. Meciul s-a incheiat cum a inceput, cu o incercare a barcelonezilor.

A fost o sarbatoare pana la sfarsit, banchetul de dupa meci dand posibilitatea rugbystilor sibieni si celor barcelonezi sa se imprieteneasca, sa creeze legaturi amicale care speram, vor dura si se vor concretiza prin alte intalniri.

CSM Sibiu pregateste in aceasta saptamana ultimul meci al primului tur, cel de samnbata de la Brasov in compania CFR-CSU Brasov.

Dupa doua etape CSM sibiu se afla pe locul doi, la egalitate de puncte cu ocupanta locului trei, CFR CSU Brasov.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate