duminică, 10 februarie 2013

Update Sevens Las Vegas-ziua 2 si program ziua 3

In cea de-a doua zi a turneului de la Las Vegas s-au jucat ultimele partide din grupe si sferturile de finala.

Cea mai mare surpriza a fost calificarea Canadei in sferturile cupei in detrimentul Keniei, a Scotiei in dauna Angliei si a Statelor Unite in fata Australiei.

Dupa disputarea sferturilor, semifinalele se anunta foarte interesante:

Portugalia-Uruguay si Australia-Kenia pentru Scut.
Nationala Uruguayului nu a cunoscut inca victoria, iar Portugalia a fost invinsa de Spania in sferturi. Australia a reusit sa invinga doar USA in grupa, iar finalista de la Wellington a reusit cu greu o victorie in fata Urugayului.

Pentru Bowl vor lupta Argentina cu Spania si Anglia cu Franta. Favoriti in primul meci pleaca jucatorii Pumas, iesiti dintr-o grupa cu Noua Zeelanda, Tara Galilor si Franta. Pe de alta parte, spaniolii au aratat ca formeaza o echipa imprevizibila, reusind sa invinga Australia si Portugalia, facand in meci bun cu samoanii, dar si incasand doua eseuri in ultimul meci cu americanii (ceea ce i-a scos din cursa pentru cupa) . Englezii, campioni la Wellington par favoriti in fata Cocosilor.

Semifinalele Plate pun fata in fata vecini de pe doua cotinente: SUA- Canada si Scotia-Tara Galilor. Daca echipa Canadei a avut o prestatie buna in faza grupelor, invingand Kenia si Uruguay inainte de a pierde in sferturi in fata All Blacks, Vulturii s-au calificat in ultimul minut de joc al grupelor, cand au reusit sa inscrie doua incercari in fata Spaniei si sa se califice la punctaveraj in sferturile Cup, de unde au fost eliminati greu de catre Fiji. Duelul european se anunta de asemenea echilibrat, dupa ce cele doua echipe au scos direct din cursa pe Argentina, Franta respectiv Anglia si Portugalia.

Cupa, o afacere a emisferei sudice: Fiji- Noua Zeelanda si Samoa -Africa de Sud sunt cele doua semifinale. Greu de stabilit cine sunt favoritii, cele trei echipe insulare fiind castigatoarele primelor trei etape ale HSBC Sevens Series, iar sud-africanii fiind ocupantilor locului 3 in Australia si Africa de Sud.

Meciurile vor incepe cu ora 17:00, ora Romaniei si vor putea fi urmarite pe internet, prin http://www.streamhunter.eu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate