vineri, 10 februarie 2012

rugby-tag Olimpiada Nationala a Sportului Scolar clasele V-VIII, faza judeteana Sibiu

 Vineri, 10 ianuarie a avut loc la Sibiu faza judeteana a ONSS in disciplina rugby-tag pentru clasele V-VIII. Cum nu a avut loc o faza locala, ne-am fi asteptat la o prezenta mai numeroasa a echipelor din Sibiu. In schimb, resedinta de judet a fost reprezentata de o singura scoala, Sc Gen nr 1, prof. Armenean a carei activitate rugbystica a fost sustinuta de antrenorul profesionist Florin Troanca. Din judet s-au mai prezentat Liceul Teoretic Dumbraveni, prof Campean, o echipa care s-a prezentat  mereu la astfel de competitii in ultimii ani si  Scoala cu clasele I-VIII Poplaca, prof Popovici, sustinuta de antrenorul amator Horia Stoica.



 Rezultatele au fost stranse, datorita in special dimensiunilor terenului, dar jocurile au fost spectaculoase. Au impresionat jucatorii de la Sc Gen nr 1 prin fizic si implicare, atuurile celorlalte echipe fiind viteza si apararea de partea copiilor din Dumbraveni si tehnica echipei din Poplaca. 
 


 Au castigat pe merit jucatorii Sc Gen nr 1, o echipa puternica, o echipa care si-a dominat si intimidat fizic  adversarii. Acest lucru este normal dat fiind faptul ca elevii de la aceasta scoala sunt in clasa a opta, pe cand adversarii lor sunt elevi in clasa a saptea. Pe locul doi au terminat micutii jucatori din Dumbraveni iar pe locul trei s-a clasat nou formata echipa a scolii din Poplaca.

 Felicitari tuturor jucatorilor pentru acest frumos turneu, iar invingatorilor le uram succes pentru faza zonala!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate