luni, 10 octombrie 2011

CSM Sibiu rateaza podiumul Diviziei A la rugby in 7

S-a incheiat Campionatul de rugby in 7 al Diviziei A.

Victoria a apartinut echipei Grivita Bucuresti, castigatoare a 3 din cele 4 turnee disputate. pe locul 2 s-a plasat Olimpia Bucuresti, cu o victorie de etapa si trei locuri 2, iar pe ultima treapta a podiumului a urcat echipa din Navodari cu un loc 5, un loc doi si doua locuri 3. 

Echipa din Navodari a devansat in clasament pe CSM Sibiu, care a ocupat un loc 3 si trei locuri 4. 

Inaintea ultimului turneu situatia era echilibrata, atat in lupta pentru locul 1 cat si in cea pentru locul 3. Daca pentru locul 1 se luptau Grivita si Olimpia cu cate 50 de puncte, pentru locul 3 se luptau Sibiul, Navodariul cu cate 40 de puncte si Sportul cu 36 de puncte. 

Din pacate echipa noastra a fost din nou invinsa in finala mica de catre echipa de la malul Marii Negre, pierzand astfel locul 3 in clasamentul etapei si in cel general.

De remarcat ca in fata primelor 3 clasate echipa noastra a reusit doua victorii in 12 meciuri si inregistreaza un esaveraj de  114-249. In fata echipelor mai slab clasate, sibienii au insa doar victorii si un esaveraj de 277-49. 

Un cuvant de lauda ar trebui adresat si echipei Jandarmeriei, care a facut o figura frumoasa in acest campionat reusind cu o echipa de incepatori sa incurce cateva echipe cu vechime in rugby cum ar fi Galatiul si Targovistea.

Felicitari echipei sibiene pentru participarea in acest campionat si speram la o clasare mai buna in campionatul de rugby in 15!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate