luni, 17 octombrie 2011

RWC Australia- Noua Zeelanda 6- 20



In cea de-a doua semifinala a Cupei Mondiale s-au intalnit cele mai bine cotate echipe ale lumii: Australia, dubla campioana mondiala clasata pe locul doi in ierarhia IRB si Noua Zeelanda, pur si simplu cea mai buna echipa a lumii...

All Blacks au dominat meciul de la un capat la celalalt. Wallabies au raspuns cu o aparare buna, dar in fata neo-zeelandezilor o aparare buna nu a fost de ajuns. Australienii au comis cateva greseli care i-au costat 14 puncte in prima repriza. De data aceasta arma contraatacului si a incursiuniulor rapide si letale -pe care australienii au folosit-o cu succes contra sud-africanilor - nu a mai functionat, in parte si datorita greselilor tehnice si tactice ale deschizatorului Cooper.

Clar depasiti in toate fazele de joc, australienii au reusit doar sa echilibreze meciul in repriza secunda, dar nu au mai putut intoarce rezultatul.

Noua Zeelanda se califica pentru cea de-a treia finala de Cupa Mondiala, dupa cea castigata in 1987 pe acelasi stadion, Eden Park si cea pierduta in prelungiri contra Africii de Sud in 1995.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate